Vloeren

Parket

Lamelparket is opgebouwd uit 3 lagen. De massieve houten toplaag, die is afgewerkt met olie of lak, variëert in dikte van 3 tot 6 mm. Doordat de plank is opgebouwd uit meerdere lagen die contra verlijmd zijn, werkt deze nagenoeg niet meer. Dit maakt dit product uitstekend geschikt om zwevend te leggen.

Lamelparket heeft daarom de voordelen van een meerlaagse vloer, maar de uitstraling van een massieve vloer.

PVC

Pure Allure Locking is een uniek programma elastische vloeren, voorzien van uniek clicksysteem. De PVC vloerdelen zijn gegarandeerd duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Het programma biedt een gevarieerde collectie met stuk voor stuk sfeervolle, comfortabele vloeren die er levensecht uitzien als een echte houten vloer.

De twee 2-strooks vloeren en acht vloeren uit het assortiment hebben een synchroonstructuur, de andere tien breedstroken zijn voorzien van een natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. De panelen hebben een vierzijdige microvelling.

De PVC vloerdelen met de natuurlijke uitstraling van een echte houten vloer zijn lijmvrij zwevend te leggen. Bij een vlakke harde ondergrond is er geen ondervloer nodig. Door de unieke clickverbinding ontstaat een naadloze vloer die eenvoudig te leggen, vervangen en verhuizen is. Dat maakt Pure Allure Locking bij uitstek geschikt voor renovatie!

De PVC vloerdelen bestaan uit heterogeen PVC -dus géén MDF drager- waardoor ze 100% waterbestendig zijn.

Met gebruiksklasse 33/42 is het de perfecte vloeroplossing voor zowel particulier als project