Over ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen. Wij zijn Tapos meubelen fabrikant. Tapos meubelen fabriek is gevestigd in Servië, opgericht in 1971. Met ruim 40 jaar ervaring produceert Tapos meubelen van hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Tapos exporteert meubelen aan klanten in Italië, Griekenland, Frankrijk, Duitsland en Nederland. In Nederland is Tapos ruim 10 jaar actief als een goothandel bedrijf in meubels.

Tegenwoordig heeft Tapos ook een showroom in Amsterdam waar u meubels kan aanschaffen voor horeca gelegenheden of voor uw woning. Wij leveren direct vanuit de fabriek en hebben daarom geen kosten voor extra schakels in het distributie traject. Daardoor kunnne wij hoge kwaliteit leveren voor lage prijzen.

Sinds 1990 is de Tapos fabriek een particuliere onderneming geworden en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar een onderneming met meer dan honderd werknemers. In een gebied van ruim 3 hectare bevindt zich de meubelfabriek met 6.000 m2 aan oppervlakte. De fabriek beschikt over de modernste machines en een ervaren team van vakmensen waaronder ingenieurs, designers, meubelmakers en stoffeerders. Dagelijks worden er gemiddeld 100 bankstellen en 300 stoelen geproduceerd. Hiervoor wordt binnenlandse hout en polyetherschuim gebruikt. De repromaterialen, stof en leer, worden geïmporteerd uit Zuid-Amerika, Turkije Italië en Nederland.